Şarkikaraağaç Esin Yeşim Tuncer Anaokulu

Vizyon: Vizyonumuz;Çocukların gelişim düzeyleri,ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı; bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran,sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren,yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan örnek ve önder bir okul öncesi kurumu olmaktır.

Misyon: Misyonumuz; Bütün öğrencilerin ilgi,gelişim ve ihtiyaçları doğrultusunda eğitilerek,Atatürk ilke ve inkilaplarını özümseyen,yenilikçi,çalışkan,araştırmacı,sorgulayan,çevreye ve doğaya duyarlı,kendine güvenen,milli ve evrensel değerlere saygılı,yeteneklerini ve yaratıcılığını insanlık yararına kullanabilen üretken,sağlam kişilikli bireyler olarak yetişmeleri için temel oluşturmaktadır.

Başarılar:

Saatler: 08:30-13:30 ve 13:00-17:30(kulüp saati)
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 246 411 43 38

WEB - https://esinyesimtunceranaokulu.meb.k12.tr

Adres - ORTA MAH. 127. BEYKÖY YOLU CAD. ANAOKULU BLOK NO: 28 İÇ KAPI NO: 1 ŞARKİKARAAĞAÇ / ISPARTA

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - İlçe Emniyet Müdürlüğü yanı.

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde, çarşıya 750 metre yürüyüş mesafesindedir. Ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezindedir. İl Merkezine Uzaklık 118 km.